Kennismakingsbehandeling

 

Het kiezen van een schoonheidsspecialiste is niet altijd even makkelijk.

Daarom is er de kennismakingsbehandeling voor nieuwe klanten. Een korte behandeling waarin u kennis kunt maken met mij en de producten en zo erachter komen of het bij u past.

De behandeling bestaat dan uit een

  • Milde gezichtsreiniging
  • Huidanalyse
  • Decolleté- en gezichtsmassage
  • Aangepaste dag-, of nachtcrème

Luxe behandeling / luxe behandeling plus

 

Dit is de basisbehandeling, welke uitgebreid wordt met een lysing en een serum.

Bij de uitgebreide behandeling wordt er gebruik gemaakt van een serum wat masserend op de huid wordt aangebracht.

Het serum bevat hoogwaardig werkzame stoffen die diep in de huid doordringen en zorgt voor intensieve hydratatie en stimuleert het huid herstellend vermogen.

 

De luxe behandeling plus heeft ipv een basis masker, een 'Calming osmose Institute Mask'. De natuurlijke actieve bestanddelen en vitamine C stimuleren de circulatie en werken anti verouderend.


Basis behandeling

 

Een gezichtsbehandeling start met het reinigen van het gezicht en decolleté. Dan wordt aan de hand van een huidanalyse in overleg een behandelplan vastgesteld.

Hierna volgt een dieptereiniging. Door het gebruik van een peeling of vapozone wordt uw huid verweekt waardoor eventuele onzuiverheden makkelijk kunnen worden verwijderd.

Indien nodig worden de wenkbrauwen geëpileerd.

Dan is het tijd om te genieten van een heerlijk ontspannende gezichtsmassage voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Bij een gezichtsmassage worden ook de nek en schouderpartij gemasseerd.

De rustgevende massage wordt gevolgd door een op de huid afgestemd masker. Tijdens het masker worden er oogcompressen op de ogen gelegd voor een kalmerend en verfrissend effect.

Als afsluiting volgt een verzorgende dag- of nachtcrème.

 

Wilt u een ultieme ontspannende behandeling kies dan voor een korte rug massage voorafgaand aan de behandeling.


Rug-/nekmassage

 

Nadat de rug door middel van kompressen is verwarmd, volgt met behulp van huidverzorgende plantaardige oliën een rug massage.

Dit kan zijn een ontspannende klassieke massage of een dieptemassage.

 

Deze laatste is een krachtige vorm van massage waarbij diepwerkende technieken worden gebruikt om spierspanningen en verklevingen los te maken en de doorbloeding te stimuleren.